Online LECTURE pakket, de hele maand wanneer je wilt
Online
Maandag, 5 april • 08:00 - 09:00
Roxan Eichhorn
Founder en owner van Yogaschool RoxZEN: ‘Ik heb sinds 2014 diverse opleidingen in zowel binnen als buitenland gevolgd en gecertificeerd docent in o.a. functional vinyasa/flow yoga, functional Yin yoga en Chakra studies en Chakrameditatie. Ik ben geen sandalen-okselhaar-lotusbloem-typ en ik denk dat je bij het woord yogi ook niet gelijk aan mij denkt. Mijn lessen kenmerken zich doordat ik eeuwenoude yogafilosofie vertaal naar je dagelijks leven. Hoe kun je dat wat je leert op de yogamat, toepassen achter je bureau, tijdens het sporten, of in de omgang met jezelf en anderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat yoga niet alleen fysiek maar ook mentaal een bijdrage levert. Het is mijn missie om op de yogamat een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Een plek waar je grenzen opzoekt en deze misschien wel op een bewuste en gecontroleerde manier verruimd.’
Beschrijving
Yoga & lifestyle lectures

Je hebt ze vast al incidenteel voorbij zien komen in het videopakket of als bonus bij een losse les: TALKS. Deze video's betreffen een lecture over onderwerpen die gerelateerd zijn aan yoga. Zo is er o.a. een talk over meditatie & mindfulness en over ademhaling. Maar er zijn ook video's waarin ik je uitleg hoe yoga, meditatie en ademhaling je kunnen helpen in allerlei dagelijks situaties. Zo is er een talk over slaap, hierin leg ik je uit wat je kunt doen als je moeilijk inslaapt en hoe je de kwaliteit van je slaap kunt verbeteren. Ik maakte ook een talk over vergeving, want wrok, boosheid of irritatie voor een collega, partner of binnen je familie of vriendschap blijft vaak lang hangen en slurpt energie. De playlist start met een mini-lecture over ademhaling gevolgd door een ademhalingsoefening die je helpt te focussen.

Reserveren
Elke maandag in april staat deze Lecture-list om 8:00 uur in het lesrooster. Heb je een abonnement, dan is dit online videopakket daarbij inbegrepen, lucky you! (Om deel te nemen dien je wel alsnog tijdig te reserveren). Heb je geen abonnement dan kun je het pakket los aanschaffen voor € 17,50 per via het MOMO Yoga lesrooster. In tegenstelling tot een normaal videopakket kun je deze video's tot en met 30 april (!) bekijken.