Hier begint je avond | Live online sessie
online les
Donderdag, 8 april • 17:00 - 17:20
Roxan Eichhorn
Beschrijving
Live online lessen op donderdag 17:00 uur

Deze  sessie is bedoeld om je (werk)dag af te sluiten en je avond te beginnen. Steeds vaker lopen werk en privé door elkaar heen. Of dat nu komt doordat je ook thuis werkt, of je werk (zorgen, stress en onrust) bewust of onbewust mee naar huis neemt. Waar is de grens? Nou bij deze les. Want na deze les begint je avond. Een korte stretch, meditatie en ademhaling helpen je uit je hoofd en in je lijf. 

Hoe doe je mee? 
Door je in te schrijven via het MOMO Yoga lesrooster. Je ontvangt een halfuur voorafgaand aan de les de link per e-mail. Heb jij je korter dan dertig minuten voor de start van de les aangemeld (of ontving je geen link) dan kun je deze vinden bij de betreffende les in MOMO Yoga. Let op: je hebt voor deze lessen mogelijk een wachtwoord nodig, deze tref je in de omschrijving van de les wanneer je reserveert. 

Wat betaal je?
Als je geen onbeperkt doorlopend abonnement** hebt zijn deze live lessen donation based. Dit betekent dat je zelf achteraf bepaald wat je betaald voor de les. Direct na afloop van de les ontvang je een e-mail met een betaallink. Zoals je gewend bent betaal je veilig en snel via IDEAL. Wanneer jij met succes een donatie hebt gedaan ontvangen we beiden een bevestiging hiervan per e-mail. 

*Deze eerste batch met lessen zijn een pilot en staan gepland tot en met 21 april, de dag waarop we de studio weer hopen te openen. Afhankelijk van jullie reacties, interesse en natuurlijk de status van de maatregelen, laten we je tijdig weten of we deze lessen continueren. 
**Helaas kan ik niet voorkomen dat ook abonnementhouders na afloop automatisch een donatie verzoek ontvangen. Deze e-mail kun je als niet verzonden beschouwen.