Hier begint je avond | Live online sessie
Online
Quinta-feira, 8 abril • 17:00 - 17:20
Roxan Eichhorn
Founder en owner van Yogaschool RoxZEN: ‘Ik heb sinds 2014 diverse opleidingen in zowel binnen als buitenland gevolgd en gecertificeerd docent in o.a. functional vinyasa/flow yoga, functional Yin yoga en Chakra studies en Chakrameditatie. Ik ben geen sandalen-okselhaar-lotusbloem-typ en ik denk dat je bij het woord yogi ook niet gelijk aan mij denkt. Mijn lessen kenmerken zich doordat ik eeuwenoude yogafilosofie vertaal naar je dagelijks leven. Hoe kun je dat wat je leert op de yogamat, toepassen achter je bureau, tijdens het sporten, of in de omgang met jezelf en anderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat yoga niet alleen fysiek maar ook mentaal een bijdrage levert. Het is mijn missie om op de yogamat een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Een plek waar je grenzen opzoekt en deze misschien wel op een bewuste en gecontroleerde manier verruimd.’
Descrição
Live online lessen op donderdag 17:00 uur

Deze  sessie is bedoeld om je (werk)dag af te sluiten en je avond te beginnen. Steeds vaker lopen werk en privé door elkaar heen. Of dat nu komt doordat je ook thuis werkt, of je werk (zorgen, stress en onrust) bewust of onbewust mee naar huis neemt. Waar is de grens? Nou bij deze les. Want na deze les begint je avond. Een korte stretch, meditatie en ademhaling helpen je uit je hoofd en in je lijf. 

Hoe doe je mee? 
Door je in te schrijven via het MOMO Yoga lesrooster. Je ontvangt een halfuur voorafgaand aan de les de link per e-mail. Heb jij je korter dan dertig minuten voor de start van de les aangemeld (of ontving je geen link) dan kun je deze vinden bij de betreffende les in MOMO Yoga. Let op: je hebt voor deze lessen mogelijk een wachtwoord nodig, deze tref je in de omschrijving van de les wanneer je reserveert. 

Wat betaal je?
Als je geen onbeperkt doorlopend abonnement** hebt zijn deze live lessen donation based. Dit betekent dat je zelf achteraf bepaald wat je betaald voor de les. Direct na afloop van de les ontvang je een e-mail met een betaallink. Zoals je gewend bent betaal je veilig en snel via IDEAL. Wanneer jij met succes een donatie hebt gedaan ontvangen we beiden een bevestiging hiervan per e-mail. 

*Deze eerste batch met lessen zijn een pilot en staan gepland tot en met 21 april, de dag waarop we de studio weer hopen te openen. Afhankelijk van jullie reacties, interesse en natuurlijk de status van de maatregelen, laten we je tijdig weten of we deze lessen continueren. 
**Helaas kan ik niet voorkomen dat ook abonnementhouders na afloop automatisch een donatie verzoek ontvangen. Deze e-mail kun je als niet verzonden beschouwen.