Dagstart | Live online sessie
online les
Dinsdag, 6 april • 08:00 - 08:20
Roxan Eichhorn
Beschrijving
Live online lessen op dinsdagochtend 8:00 uur

De 'dagstart' is bedoeld om je dag mindful te beginnen. Even een moment voor jezelf voordat je dag begint. Je weet wat ze zeggen; Een goed begin..... is het halve werk. Deze korte yogales heeft dezelfde afwisseling als die je van mij gewend bent. Yoga, meditatie en ademhaling komen samen zodat je fris, energiek en optimistisch je dag start.

Hoe doe je mee? 
Door je in te schrijven via het MOMO Yoga lesrooster. Je ontvangt een halfuur voorafgaand aan de les de link per e-mail. Heb jij je korter dan dertig minuten voor de start van de les aangemeld (of ontving je geen link) dan kun je deze vinden bij de betreffende les in MOMO Yoga. Let op: je hebt voor deze lessen mogelijk een wachtwoord nodig, deze tref je in de omschrijving van de les wanneer je reserveert. 

Wat betaal je?
Als je geen onbeperkt doorlopend abonnement** hebt zijn deze live lessen donation based. Dit betekent dat je zelf achteraf bepaald wat je betaald voor de les. Direct na afloop van de les ontvang je een e-mail met een betaallink. Zoals je gewend bent betaal je veilig en snel via IDEAL. Wanneer jij met succes een donatie hebt gedaan ontvangen we beiden een bevestiging hiervan per e-mail. 

*Deze eerste batch met lessen zijn een pilot en staan gepland tot en met 21 april, de dag waarop we de studio weer hopen te openen. Afhankelijk van jullie reacties, interesse en natuurlijk de status van de maatregelen, laten we je tijdig weten of we deze lessen continueren. 
**Helaas kan ik niet voorkomen dat ook abonnementhouders na afloop automatisch een donatie verzoek ontvangen. Deze e-mail kun je als niet verzonden beschouwen.