Introductie Iyengar yoga XL
Zaterdag, 14 januari • 14:00 - 16:00
Kanaalstraat 190
FransJozef van Nispen
Opgeleid en werkzaam in de kunst, de zorg en het onderwijs heeft de IYENGAR YOGA mij geleerd om kunst, zorg en onderwijs met elkaar te verenigen. Mijn aandacht richt zich dan ook voornamelijk op de YOGA. Door dagelijks yogalessen te geven werk ik vanuit het onderwijs (onderzoek & reflectie), door zelf yoga te doen werk ik vanuit de kunst (creativiteit en balans) door herstellende yogalessen te geven werk ik vanuit de zorg (begeleiding en aandacht) “YOGA activeert voor mij de verbinding tussen LICHAAM, ZIEL en GEEST”.
Beschrijving
120 minuten Nederlands/English when needed
Op één zaterdagmiddag per twee maanden bieden we een langere ‘Introductie Iyengar yoga’ les met FransJozef. Met een les van een uur plus extra tijd om nog iets te herhalen, vragen te stellen en naar boeken te kijken zetten we je op de rails voor het echte werk: wekelijks les volgen.
Deze les is bedoeld voor iedereen die begint met (Iyengar) yoga en voor iedereen met yoga-ervaring die geïnteresseerd is in onze mooie methode
Kom na de Introductie les diezelfde week nog naar een Level 1 les!
Leerlingen ervaren deze Introductie Iyengar yoga als een verfrissend, informatief en ontspannend.
2023: 14/01; 11/03; 13/05

One Saturday in two months we offer a longer 'Introduction Iyengar yoga' class with FransJozef. With a one-hour lesson plus extra time to review, ask questions and look at books, we'll get you on track for the real thing: taking weekly classes.
This class is intended for everyone who is starting with (Iyengar) yoga and for everyone with yoga experience who is interested in our beautiful method
After the Introduction lesson, come to a Level 1 lesson that same week!
Students experience this Introduction to Iyengar yoga as refreshing, informative and relaxing.
2023: 14/01; 11/03; 13/05