Proefles Pilates (docent Olga)
Donderdag, 7 september • 20:30 - 21:30
Manon Bosman
Manon heeft ruim 15 jaar ervaring als yogadocent, holistic lifestyle coach / personal trainer en ondernemer. Begonnen met het geven van step (aerobic) lessen naast mijn toentertijd fulltime baan in HRM. Eind 2009 heb ik de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemer in de sport. Yoga is hier altijd een groot onderdeel in geweest. Dit was een vorm die mij heel erg aansprak vanwege het fysieke aspect in combinatie met de diepgang en de levensfilosofie. Yoga zorgt ervoor dat ik meer rust ervaar in mijn hoofd en daardoor gezondere keuzes kan maken. Lichamelijk en mentaal voel ik me sterker en meer gebalanceerd door yoga. Ik leer mijn lichaam en de signalen van mijn lichaam beter kennen. Dit deel ik graag!
Beschrijving
In deze les kun je ervaren wat de klassieke vorm van Pilates inhoudt. Olga geeft de les en ze heeft een opleiding in Klassiek Pilates (grondlegger Joseph Pilates) / medische Pilates. Dit is eventueel ook interessant voor mensen met een blessure / fysieke beperking. Het is gericht op het trainen van het hele lichaam met het stabiliseren van de wervelkolom en core als focus. Het verschil met Yoga is dat Pilates gericht is op een systeem van oefeningen en een fysiek doel heeft; het versterken van je kleine, diepliggende spieren en spierketens.

Let op:
*Bij 3 deelnemers gaat de les door
*Afmelden minimaal 24 uur van tevoren
*Bij afmelding kun je de les een andere keer gebruiken als de les na de zomer op het rooster komt of gebruiken tijdens een online les.
*Als we de les moeten afzeggen bij te weinig deelname, bieden we op een ander moment de proefles aan waarop je de les kunt gebruiken.