Proefles Pilates (docent Olga)
Donderdag, 7 september • 20:30 - 21:30
Raadhuisstraat 14
Manon Bosman
Manon heeft ruim 15 jaar ervaring als ondernemer, yogadocent, holistic lifestyle coach en personal trainer. Na haar opleiding en korte carrière in HR heeft ze de switch gemaakt naar de sportwereld en vervolgens de yogawereld. Vanuit Ashtanga Yoga, met als inspiratie en leraren David Swenson en Kino McGregor, is ze zich gaan verdiepen in de zachtere vormen van yoga. Daarnaast is ze geïnteresseerd in de innerlijke mens en innerlijk werk. Het bestuderen van Human Design is hier een groot onderdeel van. Om in eerste instantie zichzelf te leren kennen en ook de mensen in haar omgeving. "Yoga is vanwege het fysieke aspect in combinatie met de diepgang en levensfilosofie een grote passie. Daarnaast vind ik ondernemen fantastisch, het brengt het beste in mij naar boven en dit mag ik combineren in mijn eigen yogastudio!"
Beschrijving
In deze les kun je ervaren wat de klassieke vorm van Pilates inhoudt. Olga geeft de les en ze heeft een opleiding in Klassiek Pilates (grondlegger Joseph Pilates) / medische Pilates. Dit is eventueel ook interessant voor mensen met een blessure / fysieke beperking. Het is gericht op het trainen van het hele lichaam met het stabiliseren van de wervelkolom en core als focus. Het verschil met Yoga is dat Pilates gericht is op een systeem van oefeningen en een fysiek doel heeft; het versterken van je kleine, diepliggende spieren en spierketens.

Let op:
*Bij 3 deelnemers gaat de les door
*Afmelden minimaal 24 uur van tevoren
*Bij afmelding kun je de les een andere keer gebruiken als de les na de zomer op het rooster komt of gebruiken tijdens een online les.
*Als we de les moeten afzeggen bij te weinig deelname, bieden we op een ander moment de proefles aan waarop je de les kunt gebruiken.