Yoga therapie privéles
Wachtlijst
Vrijdag, 30 juli • 09:00 - 10:00
Watersnip 9 of bij cursist thuis
Frances Vandyke
Beschrijving
Yogatherapie is een lichamelijke therapie die ondersteunt bij het herstelproces, zowel fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Het is geschikt voor iedereen die vertrouwt op het lichaam en de signalen die het geeft. Voor iedereen die meer verbinding wil ervaren tussen lichaam en geest, én je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Met speciaal geselecteerde yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken brengen we in een persoonlijk traject lichaam en geest in balans.
Yogatherapie is een combinatie van traditionele Hatha Yoga en de Jungiaanse analytische therapie. Door deze sterke combinatie ben je in staat om je eigen lichaam op een natuurlijke manier te harmoniseren. Puur natuur, zonder medicatie, met toewijding.
Het stimuleren van je energie en het zelfhelend vermogen van het lichaam staat centraal. Yogatherapie is ondersteunend en geen vervanging voor de reguliere geneeskunde. Met yogatherapie leer je je eigen lichaam en energie diepgaand kennen. Je onderzoekt waar je klachten vandaan komen en samen passen we de oefeningen hierop aan.