Les van de Zwangerschapscursus op maat van Annie Douma©. Online live stream (= jij thuis of elders). 90 minuten. €6,00 p.l.
Online
Dinsdag, 24 mei • 18:30 - 20:00
Overdiemerweg 1 1111 PN Diemen
Annie Douma
Na 25 jaren ervaring met lesgeven in Kundalini yoga en Meditatie ben ik een 'master'docent (zelf benoemd). Gelijktijdig blijf ik natuurlijk eeuwig student.
Beschrijving
Dit is een Online live stream les (jij thuis of elders) van de Zwangerschapscursus op maat van Annie Douma©. De les gaat door bij 3 aanmeldingen. Dus meld je aan door deze les te boeken.

'Op maat' betekent dat je alleen betaalt voor de lessen die je daadwerkelijk hebt gevolgd.

'Samen zwanger en bevallen', zo heet de Zwangerschapscursus van Annie Douma©.

Naar grote tevredenheid van deelnemers geef ik v.a. 2005 deze door mij ontwikkelde Zwangerschapscursus©. Verhalen van deelneemsters? Kijk hier:
https://www.yogadiemen.nl/vrouwen-die-lessen-van-de-zwangerschapscursus-deden-schrijven/

Je kan bij mij terecht voor:

• Zwangerschapscursus op maat van Annie Douma©. Dat zijn groepslessen van anderhalf uur voor vrouwen. Instudio, online live stream en op video. Inhoud van de groepslessen? Kijk hier: https://www.yogadiemen.nl/lessen-van-de-zwangerschapscursus/

• Zwangerschapscursus voor haar en haar partner in 2 privélessen van anderhalf uur van Annie Douma©. Instudio, online live stream en op video. Meer info hier over? Kijk hier:
https://www.yogadiemen.nl/project/samen-zwanger-en-bevallen/

Belangstelling voor die cursus in 2 privélessen? Laat het me weten: info@yogadiemen.nl

Veel plezier, liefs Annie