woensdag 7 oktober

19:30
Yoga en klankhealing met Annie in de yogastudio (max 5 personen in de yogastudio)   (geannuleerd)
Overdiemerweg 1 1111 PN Diemen
Tijd
19:30 - 21:00
Docent
Annie
Locatie
Overdiemerweg 1 1111 PN Diemen

Vanwege de noodzakelijke voorbereidingen voor deze les (o.a. die warme vloer), kijk ik woensdagmiddag om 15:00 uur naar de belangstelling voor deze les. Als er te weinig belangstelling is, dan gaat de les niet door. Dan annuleer ik de les. Daarover krijgt de aangemelde persoon een email. Voor deze les geldt minimaal 2 aanmeldingen en maximaal 4 aanmeldingen. Er is zo nodig een wachtlijst. Als je op de wachtlijst staat, krijg je van zelf per email bericht als er plaats voor je is gekomen. Dus het heeft zin om je op de wachtlijst te plaatsen.

Vanwege de gong is deze les niet geschikt voor mensen met een hartritmestoornis/pacemaker en zwangerschap.

Het is een les in levende lijve in de yogastudio, zonder op de achtergrond een groep die live stream meedoet via de laptop.

In deze les zijn we maximaal met 5 mensen in de yogaruimte.

In deze les doen we yoga en liggen we lang tijdens een klankhealing (gong, klankschalen en meer). We mogen ook chanten. Maar houd het klein dat chanten. We doen geen vuurademhaling en geen andere sterke ademhaling.

De deuren van de yogastudio zijn en blijven open. De vloer is warm. Kleed je dusdanig dat je wat aan en uit kan doen. Neem je eigen yogamatje mee, voor over de yogamat hier (voor hygiëne en voor extra comfort). Neem je eigen drinken mee.

Desinfecteer je handen voordat je de tuin in gaat. Neem je eigen zakdoekjes mee en iets om gebruikte zakdoekjes in te doen om mee te nemen naar je eigen huis om daar weg te gooien.

Niet meer dan 1 persoon gelijktijdig in het gedeelte van keuken en badkamer (wc). Tijdens de les kan je tussendoor gebruikmaken van het toilet. Bij opnieuw binnenkomen, opnieuw je handen desinfecteren. Er staat een flesje in de studio.

Bij verkoudheidsverschijnselen, koorts etc. blijf je thuis. Tot 2 uren voorafgaand aan de les kan je jezelf afmelden. Zodat een ander in jouw plaats kan gaan.

Deze les kost 12 euro. Te betalen via een instudio strippenkaart of via een losse les. Te betalen per bankoverschrijving.