Fysiek aanwezig in de yogastudio voor de les Yoga en klankhealing met Annie
Mercoledì, 28 ottobre • 19:30 - 21:00
Overdiemerweg 1 1111 PN Diemen
Annie Douma
Na 25 jaren ervaring met lesgeven in Kundalini yoga en Meditatie ben ik een 'master'docent (zelf benoemd). Gelijktijdig blijf ik natuurlijk eeuwig student.
Descrizione
Vanwege de gong is deze les niet geschikt voor mensen met een hartritmestoornis/pacemaker en zwangerschap.

Het is een les in levende lijve in de yogastudio, op de achtergrond is er een groep die live stream meedoet via de laptop. Voor deze online mensen is er klankhealing via de computer (niet door mij gespeeld .. een andere speler op cd).

In deze les zijn we maximaal met 3 mensen in de yogaruimte.

In deze les doen we yoga en liggen we lang tijdens een klankhealing (gong, klankschalen en meer).

De deuren van de yogastudio zijn en blijven open. De vloer is warm. Kleed je dusdanig dat je wat aan en uit kan doen. Neem je eigen yogamatje mee, voor over de yogamat hier (voor hygiëne en voor extra comfort). Neem je eigen drinken mee.

Desinfecteer je handen voordat je de tuin in gaat. Neem je eigen zakdoekjes mee en iets om gebruikte zakdoekjes in te doen om mee te nemen naar je eigen huis om daar weg te gooien.

Niet meer dan 1 persoon gelijktijdig in het gedeelte van keuken en badkamer (wc). Tijdens de les kan je tussendoor gebruikmaken van het toilet. Bij opnieuw binnenkomen, opnieuw je handen desinfecteren. Er staat een flesje in de studio.

Bij verkoudheidsverschijnselen, koorts etc. blijf je thuis. Tot 2 uren voorafgaand aan de les kan je jezelf afmelden. Zodat een ander in jouw plaats kan gaan.

Deze les kost 12 euro. Te betalen via een instudio strippenkaart of via een losse les. Te betalen per bankoverschrijving.