Yin Yoga
Zaterdag, 15 augustus • 11:00 - 12:15
Oostwouder Dorpsstraat 21, 1678 HE Oostwoud, Bovenruimte
Yogadocent Naomi
Beschrijving
Yin yoga is een prachtige toevoeging aan je reguliere yoga of sport beoefening of aan het actieve dagelijkse leven. Tijdens Yin yoga houd je een bepaalde houding voor 3-5 minuten lang aan, waardoor je een diepe stretch ervaart in je lichaam. Deze stijl stimuleert bindweefsel, ligamenten (ligament is een band van bindweefsel om een gewricht) en kraakbeen. Dat is belangrijk om maximale bewegingsvrijheid in gewrichten te behouden en de gewrichten te versoepelen.

De oefeningen vinden plaats op de grond met behulp van hulpmiddelen en zijn daarom ook geschikt voor mensen van elke leeftijd en met elk niveau in yoga. Het thema van de les is veelal gebaseerd op onze meridianen (energiebanen die door het lichaam stromen).

Yin Yoga is oorspronkelijk niet bedoeld als onafhankelijke yogales. Het is een vorm dat naast Hatha- of Vinyasa Yoga (of andere sport) beoefend zou moeten worden, dus Yin en Yang Yoga.

Details:

- Deze les duurt 75 minuten.
- Minimaal 5 minuten van tevoren aanwezig zijn (eerder mag altijd).
- Lessen zijn voor ieder niveau en iedere leeftijd geschikt. Door de rustige stijl kan er genoeg aandacht worden gegeven aan goede houding en jouw eigen leerdoel.
- Matjes, dekentjes e.d. zijn aanwezig.
- Neem sokken en wat warms mee voor de ontspanning en uiteraard draag kleding waarin het fijn is om yoga te beoefenen.
- Meld je minimaal 2 uur van tevoren af, wanneer je niet aanwezig kunt zijn (anders is de les geboekt).
- Betaling mag contant of via bank.

*Na de yogales kun je voor max. 1 uur gebruik maken van de sauna faciliteiten voor 3 euro.

Volg mij op:
Instagram: @naomiidivine
Facebook: Yogastudionaomi