Deep Relax
Vrijdag, 30 september • 09:00 - 10:15
Studio 1, Narcissenstraat 1F
Bianca Coorengel
Bianca geeft op vrijdagochtend Yin Yoga. In mijn les ervaar je Rust! Wat ik vaak terugkrijg is dat mijn les als thuiskomen voelt. Dat je je zo veilig en op je gemak voelt, waardoor je spanning kunt loslaten, echt diep kunt ontspannen en jezelf kunt ZIJN. Je leert echt te voelen en te vertrouwen op jezelf. Je zult steeds makkelijker dit kunnen integreren in je dagelijks leven en weten hoe je dichtbij jezelf kunt blijven en rust ervaart.
Beschrijving
Een wekelijks ankermoment om tot rust te komen, je weer met jezelf te verbinden en te landen in je verzachtingsvolle ZIJN.
In deze les komen zowel yin als restorative houdingen aan bod afgewisseld met meditatie-, visualisatie- en Yoga Nidra oefeningen.
Bianca begeleidt je bij het landen in je lichaam. Verzachting, verstilling en diepe rust begeleiden jou naar je diepste staat van zijn, vanwaaruit je in de flow van het leven kunt zijn.
Je ervaart weer de kalmte en rust in jezelf. Daarvoor hoef je alleen maar aanwezig te zijn en je te laten begeleiden door haar woorden en ZIJN.