Yoga Nidra special 'Vertrouwen'
Vrijdag, 13 januari • 19:30 - 21:00
Studio 2, Burg. Weertsplantsoen 112/2e etage
Marjolein Blaauwbroek
Marjolein geeft bij ons Flow/Stress relief, Flow Yoga en Yoga Nidra Specials. In mijn lessen bewegen we op het ritme van de ademhaling en komt de beweging van uitzetten en weer krimpen veel terug. Zo breng ik zowel in de rustige als in de actieve lessen een flow aan, waardoor je in een soort ontspannen trance komt. In die trance zak je vanuit je hoofd in je lichaam, zodat je kunt opladen en de prana, de levensenergie, weer vrij door je lichaam gaat stromen. Verder houd ik ervan iets verrassends toe te voegen. De ene keer wordt het bijna een dans, de ander keer zet ik bijzondere muziek aan of bouw ik de les rondom een thema die bijvoorbeeld past bij het seizoen of bij de stand van de maan. Tot slot staan mijn lessen bekend om de fijne eindontspanning. Daar maak ik kleine Yoga Nidra's van, zodat je nog net even dieper kunt ontspannen en met een glimlach en soms met een persoonlijke boodschap de ruimte weer verlaat.
12 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Januari is het perfecte moment om jouw persoonlijke intentie neer te zetten. Marjolein begeleidt je hierbij tijdens deze Yoga Nidra special.
Yoga Nidra stimuleert om vertrouwen te vinden. Vertrouwen in jezelf en in je persoonlijke intentie. Als je een intentie plaatst tijdens een diepe ontspanning, plant je die in een vruchtbare bodem. Het zaadje zal zich ontpoppen. Heb vertrouwen en 'go with the flow'

Tijdens de Yoga Nidra specials hoef je na een korte introductie en meditatie alleen maar te liggen en te luisteren. Marjolein neemt je mee op een ontspannen reis met haar stem, geluiden en/of muziek. Elke keer een nieuw verhaal, dus een nieuwe ervaring. Iedereen kan aan deze specials deelnemen. Je hebt geen ervaring nodig.