Klankschalen concert
Čakalni seznam
Petek, 17 februar • 19:30 - 21:00
Studio 2, Burg. Weertsplantsoen 112/2e etage
Marjolein Blaauwbroek
Marjolein geeft bij ons Flow/Stress relief, Flow Yoga en Yoga Nidra Specials. In mijn lessen bewegen we op het ritme van de ademhaling en komt de beweging van uitzetten en weer krimpen veel terug. Zo breng ik zowel in de rustige als in de actieve lessen een flow aan, waardoor je in een soort ontspannen trance komt. In die trance zak je vanuit je hoofd in je lichaam, zodat je kunt opladen en de prana, de levensenergie, weer vrij door je lichaam gaat stromen. Verder houd ik ervan iets verrassends toe te voegen. De ene keer wordt het bijna een dans, de ander keer zet ik bijzondere muziek aan of bouw ik de les rondom een thema die bijvoorbeeld past bij het seizoen of bij de stand van de maan. Tot slot staan mijn lessen bekend om de fijne eindontspanning. Daar maak ik kleine Yoga Nidra's van, zodat je nog net even dieper kunt ontspannen en met een glimlach en soms met een persoonlijke boodschap de ruimte weer verlaat.
Opis
Heb je ooit het magische geluid gehoord van een klankschaal? Of eigenlijk, heb je ooit de trilling van een klankschaal ervaren?
Marjolein heeft in december een Sound Healing opleiding in India gevolgd, ze heeft hier leren werken met klankschalen. Iedere klankschaal heeft een eigen geluid, een eigen trilling. De ene helpt je om tot rust te komen, de andere versterkt je bewustzijn. Al eeuwenlang worden ze gebruikt voor ontspannings- en helingssessies. Door verschillende klankschalen te gebruiken en de trillingen op elkaar af te stemmen kan je steeds dieper ontspannen en een gevoel van thuiskomen ervaren.
Tijdens haar opleiding heeft ze maar liefst 15 nieuwe klankschalen meegenomen en 10 verschillende aanslagstokken, daarmee kan ze een uitgebreid klankschaal concert verzorgen. De geluiden en trillingen zullen van alle kanten komen. Het belooft een bijzondere avond! Kom jij het ervaren?
Iedereen is welkom. Na korte uitleg en meditatie mag je comfortabel komen liggen en vervolgens neemt Marjolein je mee op een ontspannen reis met haar stem en haar schalen. Elke special is weer anders. Kom zonder verwachtingen en geniet van dit magische concert!