Yoga Nidra special 'Bloei'
Vendredi, 21 avril • 19:30 - 21:00
Studio 2, Burg. Weertsplantsoen 112/2e etage
Marjolein Blaauwbroek
Marjolein geeft bij ons Flow/Stress relief, Flow Yoga en Yoga Nidra Specials. In mijn lessen bewegen we op het ritme van de ademhaling en komt de beweging van uitzetten en weer krimpen veel terug. Zo breng ik zowel in de rustige als in de actieve lessen een flow aan, waardoor je in een soort ontspannen trance komt. In die trance zak je vanuit je hoofd in je lichaam, zodat je kunt opladen en de prana, de levensenergie, weer vrij door je lichaam gaat stromen. Verder houd ik ervan iets verrassends toe te voegen. De ene keer wordt het bijna een dans, de ander keer zet ik bijzondere muziek aan of bouw ik de les rondom een thema die bijvoorbeeld past bij het seizoen of bij de stand van de maan. Tot slot staan mijn lessen bekend om de fijne eindontspanning. Daar maak ik kleine Yoga Nidra's van, zodat je nog net even dieper kunt ontspannen en met een glimlach en soms met een persoonlijke boodschap de ruimte weer verlaat.
Description
Voel jij ook lentekriebels? Tijdens deze Yoga Nidra Special geven we deze kriebels de ruimte om door het hele lichaam te stromen. Zo ontstaat er ruimte voor ontspanning, maar ook voor nieuwe energie. Energie om je dromen en intenties tot vervulling te laten gaan. Want de lente is het seizoen van groeien, bloeien en stalen. En jij straalt als je stapje voor stapje je eigen plek in gaat nemen door je dromen te volgen.

In deze special verbinden we ons met onze diepliggende dromen om vanuit daar een intentie te zetten die je helpt om die richting op te groeien.

Tijdens de Yoga Nidra Specials hoef je na een korte introductie en meditatie alleen maar te liggen en te luisteren. Marjolein neemt je mee op een ontspannen reis met haar stem, geluiden en/of muziek. Elke keer een nieuw verhaal, dus een nieuwe ervaring. Iedereen kan aan deze specials deelnemen. Je hebt geen ervaring nodig.
Bijdrage 20 euro