🌸LENTE SPECIAL: Myo Yin special
online les
Dinsdag, 20 april • 19:30 - 21:00
Caroline Oosthoek
Beschrijving
Vanavond een extra lange les!

Myoyin is een combinatie van Myofascial release en Yin yoga.
Tijdens de Yin houding is een gedeelte mét tennisballen/massage therapie ballen (myofascial release) en een gedeelte zonder.
Wanneer je deze twee krachtige technieken met aandacht beoefent, kan het zenuwstelsel een diep gevoel van bevrijding en ontspanning vinden, en dat kan een enorme invloed hebben op het fysieke, mentale en emotionele lichaam.
Myofascial release (MFR) en yin yoga zijn krachtige technieken en worden nog meer versterkt wanneer ze samen worden gebruikt. Het vermindert op een diep niveau spanning en stijfheid, en zorgt daardoor voor een enorme ontspanning en brengt je lichaam terug in haar natuurlijke staat. Het helpt om prana/levenskracht/energie vrijer door te laten stromen.
Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is HOUT de energie van de lente en vertegenwoordigt het element hout de lever en de galblaas.
Deze les zullen we houdingen doen die de lever en galblaas meridiaan stimuleren en ondersteunen. Om zo de energie weer in balans te brengen en je helemaal klaar te maken voor het Lente seizoen