Easy Flow & Relax in Neoliet met Denisse
Geannuleerd
Maandag, 18 januari • 19:30 - 20:30
Klimhal Neoliet, Componistenlaan 6, Vleuten, Zaal boven
Denisse Massa
Beschrijving
Vanaf 21 december neemt Denisse deze les over ivm zwangerschapsverlof van Kelly.

Doe mee en geniet van een heerlijke yogales van 60 minuten waarbij het eerste deel bestaat uit dynamische houdingen en het tweede deel meer gericht is op diepe ontspanning.

Deze les is toegankelijk voor alle niveau's, ook als je nog geen ervaring hebt met yoga. Er wordt ook gebruik gemaakt van yogakussens en blokken om het lichaam nog beter te ondersteunen en ontspannen, beide aanwezig in Neoliet.
*****************
Hi, Ik ben Denisse en geef al zo'n 7 jaar Yin yoga. Daarnaast heb ik altijd Hatha yoga gegeven en geef ik sinds 2016 ook Kundalini yoga.
In de invallessen van Kelly wil ik graag mijn liefde voor Yin/Yang yoga (met al haar aspecten) met je delen.

Over de les: In de klassieke Yin yoga zoeken we dmv lang (3-5min) in een liggende of zittende houding te blijven naar ruimte en ontspanning in het lichaam. Met behulp van je ademhaling kan je fysiek en mentaal loslaten wat je misschien al lang vasthoudt. Daarnaast zoeken we de rek op in het bindweefsel en stimuleren we de meridianen in ons lichaam. Met dit passieve, ontspannende Yin gedeelte zullen we altijd eindigen in een les.
Het begin van de les zal meer Yang, meer flow gericht zijn, met bewegingen en houdingen (zoals bijv. zonnegroet, qigong) om het lichaam soepel en krachtig te houden.
Daarnaast is er ook ruimte voor ademhalingsoefeningen en een beginmeditatie.
*****************
Praktische info:
- Neem een matje, dekentje en water mee
- De zaal is 10 min vooraf geopend
- Kom aub 5 minuten vooraf zodat we optijd kunnen beginnen
- Laat mij vooraf weten of er bijzonderheden zijn zoals blessures of zwangerschap.

Let op: De les gaat door bij minimaal 7 deelnemers. Mocht de les niet door kunnen gaan dan kun je ook kiezen voor een Online yogales zodat je thuis zelf kunt yoga'en. Dus check je mail voorafgaand aan de les.

***Coronamaatregelen****
Maximaal 15 deelnemers op een eigen yogamat met minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. En uiteraard blijf je thuis als je klachten hebt.

Namasté,
Kelly & Denisse