Pilates & Fascia Stretch Online
Online
Vrijdag, 27 mei • 10:45 - 12:00
Livestream Anahatha
Babette van der Duin
Beschrijving
In de les train je het hele lichaam en werk je aan het vinden van een ultieme balans tussen mind & body, samenhang tussen kracht, souplesse en controle. De les is voor iedereen toegankelijk.
Soepel in je vel zitten heeft alles te maken met je fascia soepel houden. Dat doe je met verschillende vormen van beweging, stretching en massage. De bewegingen zijn eenvoudig, mindful en rustig en vaak gebruiken we een foamroller en kleine bal(en).

Pilatesoefeningen houden je spieren in balans, verbeteren je houding en zorgen ervoor dat je je fitter voelt. Pilates is een doeltreffend hulpmiddel om je lichaam gezond en sterk te maken èn te houden.
Je krachtcentrum (powerhouse) - oftewel buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren - is het punt van waaruit alle oefeningen worden opgebouwd. Dit resulteert in een krachtig, soepel lichaam met gestroomlijnde spieren (geen bulk, massa), een goede houding en goed bewustzijn van je lichaam. Basis elementen zijn: concentratie, controle, precisie, vloeiend bewegen, centreren en adem.
Bij YogaToday combineren we klassieke Pilates met elementen en kennis uit andere bewegingsleren en huidige bewegingswetenschap. En in deze les dus ook met Fascia Stretch.