Stoelyoga (Achtergracht)
Cancelled
Wednesday, 25 March • 11:00 - 12:00
Achtergracht 16a, Pranazaal
Isolde Zandee
Description
Stoelyoga is voor iedereen: ongeacht leeftijd en hoe fit of lenig je bent. De ene leerling doet alle oefeningen zittend op de stoel en een andere leerling kiest soms een staande variant. Het is een misverstand dat je met stoelyoga nauwelijks beweegt. Iedereen is welkom. Ook voor wie eigenlijk geen stoel nodig heeft, kan een les stoelyoga bijdragen aan lichamelijke en geestelijke gezondheid. En het is daarbij ook prettig en leuk om te ervaren.
In een les maak je spieren en gewrichten soepeler, leer je te ontspannen en verbeter je concentratie en motoriek. Dus ook je balans. Respect voor je eigen mogelijkheden staat centraal en je leert creatief om te gaan met eventuele beperkingen. Je kunt meer dan je denkt!

Een stoelyogales bestaat meestal uit ontspanning- en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, versterkende oefeningen, balans, lichaamshoudingen, oefeningen in concentratie en meditatie. Ontspannen en genieten staan voorop.

Je kunt aanmelden via ons reserveersysteem Momoyoga op onze website. Of via de mail en per telefoon voor een proefles en meer informatie: info@yogatoday.nl of 06 - 215 72 555