de Laurentius - Lesserie Kinderyoga 8 - 12 jaar
Vrijdag, 2 oktober • 15:45 - 16:45
de Laurentius
Monique de Groot
Beschrijving
De yogatechnieken leren kinderen om rust en vertrouwen in zichzelf te vinden, om zelfverzekerd en ontspannen in het leven te staan.

Leniger worden, leren ontspannen, gemakkelijker inslapen, je buik- of hoofdpijn of die babbelende aap in je hoofd de baas worden? En dat in een uur vol afwisseling en plezier? Kom dan naar kinderyoga! Spelenderwijs leer je het verschil tussen spanning en ontspanning met je adem als hulp. Daardoor kun je je beter concentreren en leer je hoe jouw lijf in elkaar zit en leer je grenzen herkennen. We oefenen yogahoudingen, mediteren, ontspannen, masseren, zingen mantra’s, dansen en tekenen mandala’s. Yoga is leuk en ook jij kunt het! Je wordt sterker, leniger en meer zelfverzekerd. Je kunt je makkelijker concentreren en bijvoorbeeld beter inslapen.

Zo stevig staan als een boom, je evenwicht bewaren als een reiger, je zo sterk als een leeuw of zo indrukwekkend en stil voelen als de adelaar. Met behulp van de kwaliteiten van de dieren oefenen we yogahoudingen, samen en alleen. We zingen, dansen, tekenen, masseren en oefenen in stil zijn door de aandacht naar binnen te richten.

Voor meer informatie en aanmelden bel naar docent Monique de Groot 06- 20 95 57 64