prenatale yoga | PARTNERLES |
Vrijdag, 22 oktober • 19:00 - 20:00
YogaVé, Tolpoortstraat 22
Veerle Ost
Beschrijving
~ 9 MONTHS PREPARING TO FALL IN LOVE FOR A LIFETIME ~

Tijdens een zwangerschap ondergaat het lichaam van een vrouw tal van veranderingen. Daarnaast heeft een zwangerschap ook een invloed op je geestelijke en emotionele welbevinden.

Zwangerschapsyoga kan je helpen om opnieuw die broodnodige balans te vinden: fysiek, mentaal en emotioneel. Het bereidt je voor op de komst van waarschijnlijk wel de grootste liefde van je leven: je kindje! Op een zachte manier en aan de hand van aangepaste yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en massagetechnieken leer je jezelf voor te bereiden op de bevalling. Gedurende een uur leer je om je in alle rust voor te bereiden op dat mooie, nieuwe avontuur.

Ervaring met yoga is geen vereiste. Zwangerschapsyoga gaat dieper in op bepaalde oefeningen die prenataal en postnataal heilzaam zijn voor het lichaam.

Zwangerschapsyoga mag je volgen vanaf 14 weken.

BEURTENKAART
Voor de partnerles koop je een 'Partnerles zwangerschapsyoga' aan.

PARTNERLES
Aan deze les kan je partner deelnemen, bij voorkeur uit vrije wil. :-)
Je doet samen de houdingen die je doorheen je traject aanleerde, leert hoe je partner je kan ondersteunen - letterlijk en figuurlijk - in de bevallingskamer en krijgt massagetechnieken aangereikt.
Een les die steeds weer met veel gelach wordt onthaald, waarin je elkaar als partner nog beter leert kennen en die ook de partner al voor de bevalling betrekt! Een aanrader!