postnatale yoga
Abgesagt
Donnerstag, 25 November • 11:00 - 12:00
bij jou thuis
Veerle Ost
Beschreibung
Na je bevalling kan er best veel op je afkomen: je lichaam voelt anders aan, de eerste maanden lijken dagen nachten en nachten dagen geworden, samen met je partner en je gezin zoek je een nieuw evenwicht en even draait alles om dat nieuwe leventje en verschuift aandacht voor jezelf wat meer op de achtergrond.

Tijdens de eerste vijf tot zes weken na je bevalling mag je je lichaam nog even rustig laten herstellen van de bevalling. Gun jezelf ook de tijd om te wennen aan je nieuwe leven samen.

Geleidelijk aan mag je vanaf de zesde week opnieuw denken aan je lichaam terug in vorm brengen. Postnatale yoga is dan ideaal!

Aan de hand van oefeningen ga je je lichaam opnieuw verstevigen. Ademhalingsoefeningen helpen je te verbinden met je veranderde lichaam en rust te vinden in je nieuwe leven als mama. Een uurtje lang mag alle aandacht naar jezelf gaan!

In de groepslessen met baby versterk je ook jullie band buiten de baarmoeder.

Liever one-on-one les om in alle rust samen te verbinden en ook een moment voor borstvoeding of het sussen van je baby te kunnen inlassen, met aangepaste oefeningen naargelang je behoeften? Ook dat kan! Stuur een mailtje naar info@yogave.be en samen bekijken we wat een geschikt moment kan zijn.

BEURTENKAART
Voor de lessen kun je je bestaande beurtenkaart 'Zwangerschapsyoga' verder gebruiken of een nieuwe beurtenkaart aanschaffen.