Sat Nam Sunday
Wachtlijst
Zondag, 26 maart • 09:45 - 12:00
Snellegemstraat 2A Jabbeke, yogaruimte
Liselotte Dereeper
Beschrijving
Na de intense workshop met Delphine, waar ik voor velen van jullie een opening voor meer magie zag, is de volgende Sat Nam Sunday een waar rust-geschenk.

Deze vindt plaats onder de energie van de Lente Equinox en de Nieuwe Maan in Ram. Later meer daarover, want de maand maart brengt veel speciale kosmische gebeurtenissen.

We kunnen het externe enkel waarnemen maar ondertussen ook ons inwendig landschap hierop voorbereiden. Steeds meer een gezonde spirituele, mentale en fysieke energie verwelkomen door te gronden, te verbinden met de natuur en open te staan voor de volgende golf. In de stoomkoker waarin we ons bevinden vliegen we van links naar rechts.

En onder dat alles kan rust een medicijn zijn. Voor heling, loslaten, ontvangen en gedijen in nieuwe omstandigheden. Zoals een steeds betere communicatie met je intuïtie ontwikkelen, vernieuwde energielevels die zorgen voor zelfvertrouwen en flow ontdekken, en een gewijzigde motivatie in jezelf tegenover je angsten en groeipotentieel vinden. Ervaar jij dat ook zo ? Dus deze keer laten we helende rust toe, op zondag, rustdag (allez soms ;-).

Stephanie Pierre betovert jullie met een Sound Meditation.
Haar stem in combinatie met verschillende instrumenten brengt je naar een diepe staat van ontspanning. Heling voor body, mind & spirit.
De vibraties bereiken je brein en raken je aan in je diepe zijn, waardoor een kalmte ontstaat. De soms woelige wateren in je lichaam ervaren deze relaxatie en je emoties verzachten als een golf op het strand. Je creëert een zone zonder stress, voorbij tijd en ruimte, kan je voor jezelf die rust toelaten ?
Achteraf werkt de heling nog lang door is en kan je vernieuwde energie ervaren of extra rust uitnodigen.

Ontvangst vanaf 9u45, we starten stipt om 10u en ronden af om 12u.

Voorzie alles om vooral te liggen in een gezellig warm coconnetje in volledige overgave en vertrouwen.
Afsluiten kan met thee en fruit en even napraten als je dat wenst.

Heb je vragen of twijfels, mail me.
Plaatsjes beperkt - 21 euro