Bijeenkomst Cursus Natuurlijk Bevallen PLUS
Wachtlijst
Zaterdag, 21 september • 09:00 - 13:00
Haagsch Geboortehuys
Aurora van den Berg
Beschrijving
Tijd 09:00 - 13:00
Docent Aurora van den Berg en Charlotte Simons
Locatie Haagsch Geboortehuys
Deelnemers: maximaal 7 stellen

Voor meer info en aanmelden ga naar www.natuurlijkbevallen.nu

Massagetechnieken, acupressuur en essentiële oliën, ism Charlotte Simons, arts integrale geneeskunde.

Tijdens deze ochtend richten we ons vooral op de partner, hoe deze de zwangere vrouw kan ondersteunen tijdens de bevalling. Charlotte gaat uitgebreid in op de acupressuurpunten die tijdens de bevalling kunnen worden ingezet, punten die zijn gericht op pijnvermindering en het versterken van de weeën. Onder leiding van Aurora worden geboortehoudingen, ontspannings- en ademtechnieken geoefend, zodat je samen de deur uit gaat met praktische tools op zak.

Deelnemers ontvangen toegang tot de Online Basistraining Bevallen van Yogoya-academy (met als bonus de basiscursus essentiële oliën tijdens de bevalling). Deze online training is vooral geschikt voor wie dieper in de ademtechnieken wil duiken. De Online Basistraining Bevallen zit namelijk boordevol audio-oefeningen om het ademen en het ontspannen van de bekkenbodem te oefenen. Ook kan je hier nog eens rustig teruglezen wat je tijdens de bevallig zoal kunt verwachten.

De cursus is geschikt voor iedereen die zwanger is, ongeacht de duur van de zwangerschap. Bij een eerste kindje, maar ook heel geschikt als opfriscursus bij een tweede of derde kindje.