zondag 26 januari

13:00
Yin Yoga XL & Mantra Workshop
Tijd
13:00 - 15:30
Docent
Maartje
Locatie
Gravenstraat 30 bg , Hoorn

Deze workshop Yin yoga XL staat in het teken van de winter. De winter staat voor naar binnen keren en diepe rust. Het element dat bij de winter hoort is water, de organen die hiermee zijn verbonden zijn de nieren en de blaas. Sleutelwoorden zijn energie, zuivering, wils- en levenskracht.
Water is de bron van leven, is ook de wil om te overleven. Het geeft ons daadkracht om handelend op te treden. De emotie die bij het element water hoort is angst, want angst maakt deel uit van ons overlevingsinstinct, met als tegenhanger moed, het bekende duwtje in de rug.
Mantra zingen is net als mediteren bedoeld om je aandacht te richten en in het moment te zijn. Mantra’s openen een deur naar hoger bewustzijn. Het is een vorm van mediteren, maar ook naar mantra’s luisteren heeft dat effect. Samen zingen we deze dag een aantal Mantra's & tijdens de Yin Yoga luister je er ook naar.
Jouw bijdrage €25,= en met een All You Can yoga abonnement slechts €20,=. Gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. Mail voor aanmeldingen liefdeinbeweging@live.nl