Magic morning - Yin XXL cacao cermonie met microdose en yoga!
Vrijdag, 16 juni • 10:00 - 13:00
Wilma Azink
Beschrijving
De “Magic Morning” is een prachtige ochtend waarin we verschillende tools gebruiken voor het openen van het lichaam én de mind! Door Yin Yoga, Raw Cacao en een Microdosering truffels te combineren worden je zintuigen geopend en zet je een intentie voor de rest van de dag.

We beginnen met een sharing circle, waarna we je een kopje ceremoniële cacao uit Nicaragua of Guatemala serveren en een microdosering magic truffels. Daarna volgt er een meditatieve Yin Yoga sessie met heerlijke ontspannen ademhalingen. De combinatie samen is zo om je te inspireren en ondersteunen naar een gezonde, creatieve, liefdevolle levensstijl.

Ik werk zelf met de microdose XP truffels; ook wel 'philosophers' stones - steen der wijzen' genoemd. Deze truffels komen oorspronkelijk voor in de subtropische regionen van Mexico en in Guatemala en worden al duizenden jaren gebruikt door inheemse volkeren voor spirituele en religieuze doeleinden en als medicijn. Vooral het actieve ingrediënt psilocybine is waarom deze truffels zo fijn zijn voor het openen van lichaam en mind.