Yin yoga XXL - Zomer detox
Zondag, 25 juni • 10:00 - 12:30
Wilma Azink
Beschrijving
De Yin XXL zomer detox is perfect als APK tijd voor je lichaam. Je lichaam reinigen, openen en klaar maken voor de komende zomer. De lente eruit strekken, je lijf weer aanzetten en je mindset verder laten groeien en bloeien. Door je goed te voelen en goed te voelen waar je zin in hebt de komende maanden. In de lente heb je vast al wat "zaadjes" gepland en heb je een koers gezet voor de zomer. Kom je energie opladen en ontdek waar jou vuurtje blijft branden.

In deze Yin xxl gaan we de afwisseling opzoeken:

We beginnen met een mini workshop zodat je meer kennis hebt over je spijsvertering systeem, je mindset en hoe je je eigen rust; herstel en ook energie aan kan zetten.
We gaan het lichaam laten bewegen, rekken en strekken en dan vanuit de rust ruimte voelen wat je wilt. Het thema deze keer zal gaan op het natuurlijk ondersteunen van je darmen en lever om je extra te helpen reinigen.
Zelfreflectie gebruiken om te voelen wat er in deze lente belangrijk voor je is en waar je je focus op wilt richting in de komende maand. We doen dit via een visualiserende meditatie.
En extra gezond bij deze les is dat we beginnen met een gember detox shot en de les afsluiten met een heerlijke reinigende juice!