Ayurvedische massage💆‍♀️
Wachtlijst
Zaterdag, 9 juli • 10:00 - 11:00
Akkerwei 14, 4854 NW Bavel, Zendr yogastudio
ZENd'r Studio
zie zendryoga.nl/over-mij
Beschrijving
Ayurveda is een al 5000 jaar oude geneeskunde die zijn oorsprong vindt in India.

Een ayurvedische massage is erop gericht het evenwicht tussen lichaam en geest weer te herstellen. De ayurvedische massage werkt in op de drie belangrijkste circulatiesystemen van het lichaam: de bloedsomloop, het lymfestelsel en het zenuwstelsel.
De massage is gericht op een beter weerstandsvermogen, zorgt voor een diepe ontspanning en helpt mee de afvalstoffen af te voeren.

Er wordt gewerkt met kloppen, kneden, knijpen (zacht) en strijken in een volgorde die de energie in een uitgekiend patroon in beweging en in balans brengt.
Het is dus voornamelijk een ontspanningsmassage. Spieren ontspannen vanzelf wanneer het bindweefsel en lymfe weer soepel wordt gemaakt.

Er wordt gemasseerd met heerlijke WARME rijstolie, beinvloedt door de bij jou passende essentiele olie. De massage wordt gegeven op een ontbloot lichaam waarbij de ontvanger zijn/haar slip aanhoudt. Ook de buik wordt gemasseerd. Van tevoren vraag ik je of dit laatste gewenst is.

Contra-indicaties vooraf graag even melden. In principe is deze massage voor iedereen geschikt.

INTRODUCTIE-AANBIEDING: €40
Normale investering:
70 min. €65. De tijd is incl. 10 minuten voor een fijn gesprek/intake en lekker theetje! We kiezen dan ook de juiste olie om jou naar 'je midden' te brengen.

Voorafgaand aan de massage zou ik graag je doshatype ontvangen. Vul onderstaande vragenlijst in. Vul deze lijst in alsof je een 6-jarig kind bent. Jouw pure zelf, zonder invloeden van cultuur, milieu etc.
Stuur me een screenshot van het resultaat!
0616291419
info@zendryoga.nl