Live les Zhineng Qigong online
Petek, 3 april • 10:30 - 11:30
-
Opis
Wilma zal deze les live vanuit de yogaschool aanbieden.
Als je je inschrijft, kan je met onderstaande link voor "Zoom" naar de les.

https://zoom.us/j/997970254

Meeting ID: 997 970 254

Om het op je telefoon te bekijken en in te loggen, Heb je de app van ZOOM nodig om te installeren. We sturen je informatie via de mail.

Mocht je geen tijd hebben op dit tijdstip. Na de les krijg je een opname van de les per mail opgestuurd.Zhineng Qigong
Heb je zin om te starten met een bewegingsvorm waarmee je zowel jouw lichaam als geest versterkt?

We starten met een lessenreeks Zhineng Qigong voor beginners waarin een basis voor Qigong wordt gelegd. Zhineng Qigong is een oude medische Chinese bewegingsvorm ter ondersteuning van een gezond leven.
Het kan beschreven worden als meditatie met beweging, met volle aandacht vloeiend en vertraagt bewegen. De eenvoudige oefeningen en visualisaties bevorderen een vrije stroom energie (Qi). Alle oefeningen werken in op de vitaliteit van het lichaam, de geest en de energiehuishouding. Door het beoefenen van Zhineng Qigong ervaar je meer rust, betere concentratie en een vreugde vol leven.

In deze lessen leer je een aantal praktische oefeningen en krijg je uitleg over de filosofie. Je ervaart zelf hoe het is om de levensenergie (weer) te laten stromen. Als je regelmatig oefent ga je merken dat je krachtiger en vitaler door het leven gaat. Zhineng Qigong is voor iedereen geschikt en kan aan jong en oud worden aangeleerd en uitgevoerd.