dinsdag 17 maart

19:00
Online Yin Yogales
Yogaschool Zweiersdal
Tijd
19:00 - 20:15
Docent
Vera
Locatie
Yogaschool Zweiersdal

Als je ingeschreven ben voor Yin Yoga bij Vera, ontvang je een link met een Yin les die Vera speciaal heeft opgenomen voor jullie. Deze zal Vera dinsdag iets voor 19:00u versturen aan degenen die zich hebben ingeschreven.

Door Yin yoga te beoefenen creëer je ruimte. Yin yoga werkt in op de meridianen (energiebanen) in je lichaam en het maakt ruimte in je lichaam. De Yin yoga houdingen zijn erop gericht om op een zachte manier je bindweefsel te rekken. Doordat je de houdingen langer aanhoudt (drie tot vijf minuten) krijgt het een meditatief karakter.

De Yin yoga doe je zoveel mogelijk met ontspannen spieren. Daarom worden de houdingen zittend of liggend uitgevoerd. Je gebruikt je lichaam niet om in de houding te komen maar je gebruikt de houding om in je lichaam te komen, te observeren, te voelen. Je wordt soepeler en de houdingen hebben een positief effect op je zenuwstelsel.

Yin yoga is een fijne vorm van yoga voor iedereen. Of je nu de hele dag op kantoor zit of fanatiek sporter bent. Yin yoga is bijvoorbeeld ook heel goed als je aan het herstellen bent van een blessure. Daarnaast helpt het beoefenen van Yin yoga je om een betere balans te vinden in je drukke bestaan.