Online Dynamische Hatha Yoga
Torsdag, 9 april • 20:30 - 21:45
Nadja Alibekova
Beskrivning
Nadja zal een online Yogales aanbieden.

In deze tijd en wereld, waarin wij steeds meer in ons hoofd leven, (veel nadenken, piekeren, analyseren en plannen), is de kans groot dat wij het contact met ons lichaam verliezen. Een lichaam die ons thuis is, een voertuig die wij nodig hebben om te kunnen leven, een kompas in onze gevoelens en een alarm op het moment wanneer het goed of slecht met ons gaat. Wanneer wij contact met ons lichaam verliezen, verliezen wij onszelf, raken wij verward en stuurloos.

In mijn lessen dynamische yoga, help ik je om weer in contact te komen met je lichaam. Het doel is niet om een perfecte houding aan te nemen, maar om jezelf te ervaren, te voelen en goed naar signalen te luisteren.

Dynamische yoga houdt in dat er afwisseling is tussen statische en dynamische houdingen gebaseerd op hatha yoga. Naast individuele houdingen werk je ook samen met elkaar of maak je gebruik van attributen. Door variëteit, speelsheid, maar ook de rust om naar binnen te keren, krijgt jouw lichaam alle aandacht. Tijdens deze momenten zal jou "Monkey Mind" even stil gelegd worden. En wanneer de gedachtestroom is stilgelegd ervaar je werkelijke ontspanning en rust.