dinsdag 7 april

10:30
LIve Online Easy Yoga Verjaardagsles
Yogaschool Zweiersdal
Tijd
10:30 - 11:30
Docent
Evelien
Locatie
Yogaschool Zweiersdal

Vandaag een verjaardags yogales. Neem je eigen theetje en taartje mee. Hang een slinger op en steek een kaarsje aan. De les zal voor deel op een stoel of zittend zijn.
Evelien geeft deze les live vanuit yogaschool Zweiersdal. Het is fijn dat we op deze manier contact hebben met elkaar voor en na de les. We kunnen even met elkaar praten. Omdat ik jarig ben zal ik er een feestelijke les van maken.

Als je je inschrijft voor de ontvang je per mail een link voor "Zoom". een conferentie platform. Het wijst zich vanzelf. Om het op je telefoon te bekijken en in te loggen, Heb je de app van ZOOM nodig om te installeren. De code voor easy yoga is vanaf nu steeds de code die hieronder staat. Probeer het eens uit.

Dit is de inlogcode:


https://zoom.us/j/119427780


Mocht je geen tijd hebben op dit tijdstip. Na de les krijg je een opname van de les per mail opgestuurd.
je je inschrijft ontvang je een link voor "Zoom". een conferentie platform. Het wijst zich vanzelf. Om het op je telefoon te bekijken en in te loggen, Heb je de app van ZOOM nodig om te installeren.Mocht je geen tijd hebben op dit tijdstip. Na de les krijg je een opname van de les per mail opgestuurd.

In deze les geen ingewikkelde houdingen. We nemen de tijd voor rustige houdingen en bewegingen, die voor iedereen passend zijn, of die we per persoon zo aanpassen dat je op een voor jouw passende manier kunt deelnemen.

Je hebt voor je les een matje of dikke deken nodig om op te kunnen liggen plus: evt. een meditatie kussen, of 2 dikke opgerolde handdoeken.

Met Easy yoga besteed je persoonlijke aandacht tijd aan je lichaam en geest. Je ontwikkelt kracht en ontspanning, grenzen en acceptatie, mildheid en soepelheid.