Dru Yoga
Online
Torsdag, 28 januar • 20:30 - 21:45
Elise Hazelaar
Beskrivelse
Dru yoga staat bekend als de yoga van het hart. Het bevat klassieke yogahoudingen en krachtige reeksen van verschillende houdingen. Deze worden vloeiend en dynamisch uitgevoerd. De bewegingen starten in de Dru Yoga vanuit de rug; een gezonde rug werkt door op een gezond lichaam. De ademhaling speelt een belangrijke rol. Dru yoga draagt bij aan een positieve levenshouding en het vergroot je innerlijke kracht.

De les is voor iedereen geschikt. Je leert de oefeningen naar jouw mogelijkheden aan te passen. Elke les heeft een thema en daar werken we mee. De les begint met een activatie en voorbereidingsoefeningen om het lichaam op te warmen. Daarna volgen bewegingsreeksen en yogahoudingen met aandacht voor de ademhaling. Als je het fijn vindt, kun je erbij visualiseren en affirmeren. De les eindigt altijd met een diepe ontspanning. Hierdoor kunnen de effecten van de beoefening in de diepere lagen van het lichaam doorwerken.

Voordelen die je zult ervaren:
- het maakt je lichaam flexibeler
- je ademhaling wordt meer ontspannen
- je spieren worden sterker
- je komt meer ‘in contact’ met je lichaam
- je leert beter naar je lijf te luisteren
Hierdoor vind je rust en ontspanning die je verdient!

Je bent van harte welkom in de les. Wil je de les vanuit huis meedoen? Dat kan! Schrijf je dan in voor de online les. Je krijgt een half uur voor aanvang van de les een inlogcode voor zoom.

De les wordt begeleid met rustige, zachte muziek.