Mannenyoga
Woensdag, 27 januari • 20:30 - 21:45
Yogaschool Zweiersdal
Ramon Eikenaar
Beschrijving
Neem even contact op als je interesse hebt. Zodat we je kunnen informeren over de huidige invulling.
Mannenyoga is hetzelfde als yoga die vrouwen beoefenen. Maar wat is dan nou echt de meerwaarde van Mannenyoga? In een groep van mannen je spirituele (innerlijke) kracht vinden en werken aan blokkades. Op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Balans vinden tussen lichaam en geest, in een tijd waarin we vooral met ons hoofd bezig zijn. Kundalini yoga is een goede vorm van yoga voor mannen. Deze les kan je 3 x uitproberen met een 3 mannenyoga proeflessen voor 25 euro. Daarna verbind je je voor een seizoen aan deze les en reken je af bij Ramon Eikenaar, de docent. zie:
www.mannenyogawageningen.nl

Wat is kundalini yoga precies?
Een zeer praktische en krachtige vorm van yoga. Deze vorm is dan ook al duizenden jaren oud, en was vroeger alleen in beperkte kringen onderwezen in Noord-India. Yogi-Bhajan werd bekend als meester in kundalini yoga, nadat hij in 1968 naar Amerika vertrok en zijn kennis met de wereld deelde. Hierdoor is de populariteit van kundalini yoga zeer toegenomen.

Een kundalini yogales bestaat uit ademhalingsoefeningen, yoga houdingen, meditatie en ontspanning. Bij elke les is het thema anders en ook de oefeningen en meditaties verschillen per les. Er is dus veel variatie in de lessen. Muziek en mantra (trilling van klank) zijn ook een belangrijk onderdeel van kundalini yoga.
Ramon Eikenaar (spirituele naam: Harnadh Singh)is de docent