Thuis ZYN - ONLINE FLOW & RELAX
online les
Dinsdag, 18 januari • 20:00 - 21:00
Sandra Botman
Beschrijving
Voor deze les hoef je de deur niet uit, want je kunt live thuis via Zoom meedoen met mij :) Rol je matje of een handdoek uit op een rustig plekje en pak je telefoon, laptop of tablet erbij zodat je de les kunt volgen.

Hoe werkt het?
1. Als je je inschrijft voor de les krijg je 30 minuten van tevoren een mailtje met een link naar de Zoom-vergadering.
2. Klik op de link naar de Zoom-meeting die je hebt ontvangen, dan opent de meeting (mocht je ZOOM niet eerder gebruikt hebben dan kan het zijn dat je de app eerst moet downloaden, maar je kunt gewoon zonder account aan te maken meedoen. Dit kan op je laptop, tablet of telefoon). Ik zorg dat ik 15 minuten voor aanvang klaar zit dus als je online komt dan zul je mij alvast zien zitten ;).
3. Je kunt zelf kiezen of je jouw beeld en geluid uitlaat of aanzet. Het is nu automatisch voor je ingesteld met beeld maar zonder geluid.
4. Zorg dat je een matje/handdoek en kussentje en wat warme kleren voor de ontspanning hebt en enjoy de les!

Les later volgen?
Als het tijdstip van een les je niet goed uitkomt, maar je wilt de les wel volgen, dan kan dat ook. Schrijf je in voor de les via het systeem en wanneer we zien dat je niet live mee doet, ontvang je na de les een link naar die betreffende les. Je kunt hem dan binnen 3 dagen alsnog volgen op een moment dat jou het beste uitkomt.