Afsluitende Mini Retreat - klaar ZYN voor de herfst
Domingo, 12 setembro • 10:00 - 12:00
Sandra Botman
Welkom! Bij ZYN staat alles in het teken van ontspannen ZYN. Je kunt hier terecht voor yogalessen op prachtige plekken, stressvermindering en TRE sessies. Wie weet tot snel!
Descrição
Deze les vindt lekker binnen plaats, in De Yogaplaats (Splendorfabriek, Gorterplein 1 in Nijmegen).

Door Corona hebben we al twee zomers lang geen theemoment meer gehad na de les en ik heb van verschillende mensen gehoord dat ze dit toch wel missen. En dat geldt ook voor mij! Want je spreekt elkaar toch op een andere manier na de les dan tijdens de les. Daarom is er op zondag 12 september van 10.00 - 12.00 uur een extra lange les inclusief thee en wat lekkers om het seizoen samen in stijl af te sluiten en ons voor te bereiden op het naar binnen keren van het herfstseizoen. Een soort mini retreat dus! Zo kan er ook net wat meer aan bod komen dan tijdens een reguliere les.
De mini retreat is een samen-ZYN van Michelle (je hebt haar lessen in de Goffert misschien gevolgd tijdens mijn vakantie) en mijzelf. Michelle zal een pranayama onderdeel verzorgen, oftewel oefeningen die de kracht van de ademhaling voelbaar maken.

De mini retreat zal als volgt opgebouwd worden:
- Opening & Grounding
- Pranayama
- Slow flow yoga
- Meditatie
- Thee & wat lekkers van De Kantine (onderdeel van Bairro Alto)

In deze mini retreat krijg je echt de gelegenheid om meer in de focus en de ontspanning te komen, waar je de rest van de dag nog van na kunt genieten!

Kosten: €30