Mama&BabyYoga ROZENSTRAAT
Maandag, 25 maart • 10:15 - 11:15
Rozenstraat
Anne de Jong
Beschrijving
De Mama&Baby les is een fantastische manier voor (op)nieuwe moeders om sterk en ontspannen te blijven zonder een oppas te hoeven regelen. Na je zwangerschap moet je vaak je lichaam op een nieuwe manier ontdekken en bewegen om verbindingen weer lekker te laten stromen en stress los te laten. De Mama & Kind lessen zijn samengesteld om herstel na de bevalling (zelfs nog na 1-2 jaar!) te bevorderen, de buik, bekken en rug te versterken, nek en schouders te ontlasten, ontspanning aanmoedigt om stress los te laten en je tegelijkertijd ruimte geeft om met je kindje te verbinden.
Wat houdt het in?
In deze gezellige en ongedwongen sfeer ontmoet je andere moeders en kunnen jullie moederschap ervaringen met elkaar uitwisselen. Tijdens de les ontdek je veilige en makkelijke manieren om je hardwerkende lichaam te bewegen op een manier dat je tegelijkertijd je lichaam rekt, traint en interactief met je kindje bezig bent.
Aangezien je in een ruimte bent met andere moeders, hoef je je niet bezwaard te voelen als je even moet stoppen om je kindje te voeden, te verschonen of troosten tijdens de les.
De les is ook nog eens leuk voor je kindje - we vermaken je kindje tijdens de oefeningen alsof het spelen voor ze is - en de oefeningen kunnen ook nog eens het slaappatroon van je kindje verbeteren, hun ontspanningsgevoel verhogen, en stimuleert het de baby’s mentale en fysieke ontwikkeling door de bewegingstechnieken die je thuis ook kan toepassen.