zondag 10 maart

11:00
WellWoman Sunday Special (zonder lunch)
Landhuis in de Stad, Park Oog in Al
Tijd
11:00 - 13:00
Docent
Monique
Locatie
Landhuis in de Stad, Park Oog in Al
Ruimte
Yoganesh Yoga & Yogatherapie

Na de winter kun je wel wat extra energie gebruiken. Vaak voel je je aan het begin van de lente nog wat moe en zwaar. In de vijf-elementenleer hoort de lente bij Hout, het element van beweging en flexibiliteit. De energie is naar buiten gericht en vertegenwoordigt vernieuwing en verjonging. Klaar voor een nieuwe start.

Een heel goed moment dus voor een weldadig lange WellWoman les. Een cadeautje aan jezelf om te ontspannen en even je batterij op te laden. Een fijne ontspannen les, waarin we werken aan het in balans brengen van de meridianen van het houtelement (lever en gal).
Je energie gaat weer stromen en je bent helemaal klaar voor het lenteseizoen. Laat die lente maar komen!

YogAlign WellWoman is nuchtere en praktische yoga met direct effect speciaal voor vrouwen. Het helpt je lichaam optimaal functioneren en is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. In deze extra lange les uitgebreid aandacht voor het bekkengebied, de onderrug en je hormoonhuishouding. Je leert lijf en hoofd bewust te ontspannen en gaat beter ademen. Zo laat je stress los en krijg je nieuwe energie. Samen bewust ontspannen met andere vrouwen zorgt voor een extra dimensie en geeft je vrouwzijn een oppepper.