Gentle Yoga
Geannuleerd
Maandag, 15 mei • 07:45 - 08:45
allround zen
Elīze Tīkmane
Beschrijving
één uurtje om langzaam wakker te worden, zowel mentaal als fysiek.

Er zijn veel voordelen aan het volgen van een vroege ochtend yogales, waaronder:

Verhoogde energie: Yoga in de ochtend kan je helpen je energie te verhogen en je klaar te maken voor de dag. Het kan je een gevoel van alertheid geven en je concentratie verbeteren.
Verlaagt stressniveaus: Het beoefenen van yoga in de ochtend kan ook helpen om stressniveaus te verminderen en je gemoedstoestand te verbeteren. Door de dag rustig te beginnen, kun je een gevoel van kalmte en vrede creëren dat je de hele dag bij je kunt dragen.
Verbeterde flexibiliteit: Een vroege ochtend yogales kan je lichaam helpen opwarmen en je flexibiliteit verbeteren. Door je lichaam te strekken en te bewegen voordat je de dag begint, kun je spanningen verminderen en je houding verbeteren.
Bevordert gezonde eetgewoonten: Als je een vroege ochtend yogales volgt, kan dit je ook helpen om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen. Door je lichaam te voeden met gezonde, voedzame voedingsmiddelen na een yogales, kun je jezelf energiek en vol voelen.
Verbeterde slaapkwaliteit: Regelmatig een vroege ochtend yogales volgen kan ook helpen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Door 's ochtends te bewegen en te ontspannen, kun je je lichaam en geest voorbereiden op een goede nachtrust.