Yin Yang Aerial Yoga
Donderdag, 27 juni • 10:00 - 11:00
Jolanda Jacobs
Beschrijving
deze les kost € 5,- extra bovenop de gewone les kosten en kan met de normale strippenkaart geboekt worden. Na de les wordt er een Tikkie verstuurd voor het bijbetalen van de € 5,- . Dank je!!
Op een unieke wijze ervaar en beoefen je de traditionele yoga houdingen met behulp van een stoffen hangmat. Zo ontstaat er een uniek gevoel van gewichtloosheid, vrijheid, ruimte en creëer je lengte in je hele lichaam.
Je leert om los te laten en de zwaartekracht zijn werk te laten doen tijdens omgekeerde houdingen. Hierdoor verminder je de druk op de wervelkolom, waardoor je alle omliggende spieren kan ontspannen. Op een unieke wijze sluiten we de les, letterlijk zwevend, af.Kracht: We bouwen in de Aerial Yoga zowel aan innerlijke kracht (mentaal), als aan spierkracht (fysiek).Souplesse: Soepel zijn heeft niet alleen te maken met je spieren en een lenig lijf want zonder een flexibele geest geven je spieren en dus je lichaam ook niet mee. In de Aerial les trainen we dus eigenlijk ook je geest om flexibel te zijn.Balans: Het vinden van balans in iedere houding, maakt je zowel fysiek als mentaal sterker.Yin Yang Aerial Yoga:

In mijn lessen maak ik een combi van Yin en Yang Yoga.