Online Groepssessie: Beter Slapen met Yoga
Donderdag, 1 december • 19:45 - 21:15
Anne Elberse
Beschrijving
Merk je dat stress invloed heeft op je (mentale, fysieke en emotionele) gezondheid maar weet je niet goed welke stap te zetten? Voel jij dat meer rust en ontspanning goed voor je kan zijn? Maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

In deze sessie staat het leren ontspannen centraal. Je leert nieuwe tools om in het dagelijks leven te ontspannen, we doen reflectie- en schrijfoefeningen en visualisaties om zo meer ontspanning echt in te bedden in jouw leven.

De les bestaat o.a. uit:
• Oefeningen vanuit Hatha Yoga (altijd rustig en voor iedereen toegankelijk)
• Restorative Yoga (houdingen met volledige ondersteuning die we langer vast houden voor diepe ontspanning)
• Yoga Nidra (je hoeft alleen maar te komen liggen en mijn stem te volgen om ontspanning te kunnen ervaren)
• Ademhalingsoefeningen
• Visualisaties en begeleide meditaties (geen zorgen, ze zijn écht beginners proof!)
• Reflectie- en schrijfoefeningen
• Tijd voor achtergrondinfo (waarom doen we deze dingen? Welk effect heeft het op ons lijf en op onze geest?)

Voor wie is het?
Iedereen die meer ontspanning kan gebruiken in het dagelijks leven en het lastig vindt om die te vinden. Wellicht leef je met een chronische aandoening en merk je dat stress je klachten verergert. Dan is deze sessie zeer geschikt voor jou. Twijfel je of je door bepaalde klachten of beperkingen mee kunt doen? We doen alle oefeningen zittend en liggend en elke oefening is aan te passen. Stuur mij gerust een berichtje, we kunnen vooraf altijd even contact hebben hoe je de sessie aan kunt passen zodat deze voor jou toegankelijk wordt.
Yoga ervaring is zeker niet nodig, deze les is helemaal geschikt voor beginners.

Wat kost het?
Deze groepssessie kost €22,50. Om de sessies voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken zijn er 5 plekjes beschikbaar voor €5,-. In Momoyoga kun je kiezen uit een regulier ticket of een kortingsticket. Zie je de kortingsticket optie niet meer staan? Stuur mij dan gerust een mailtje (info@anneelberse.nl), dan kijk ik of er nog een plekje voor je is. Uitleg over waarom je voor deze prijs mee wilt doen is absoluut niet nodig.

Kun je niet live aanwezig zijn? Je ontvangt na afloop een link om de sessie 7 dagen lang terug te kunnen kijken. Ook fijn als je de sessie gewoon nog een keer wil doen!

Ps. wil je meedoen met de 3=2 aanbieding. Kies en betaal dan het 3=2 ticket, je moet dan nog wel even de data die je mee wil doen reserveren in het systeem. Heb je vragen, mail mij gerust.