YIN yoga
Venteliste
Mandag, 23 januar • 20:45 - 21:45
Kreupelstraat - Eppegem, Atelier PUUUR
Evelien Morreel
Yoga is voor Evelien een manier om evenwichtiger in het leven te staan. Na een 100hr opleiding tot yin yoga teacher en een bijscholing zwangerschapsyoga startte ze met lesgeven in beide disciplines. Later volgde er nog een 200hr opleiding Prana Vinyasa.
Beskrivelse
De start van de week kan echt dé ideale moment zijn om meteen een moment van rust in te plannen! Met yin yoga beperken we de spierkracht tot het minimum zodat jij volledig kan focussen op het ontspannen, loslaten en overgave. Van intense stretches tot zachte houdingen zorgen we dat jij weer helemaal opgeladen bent voor het weekend dat voor de deur staat.

Het voordeel van deze les op vaste basis te volgen is dat je elke week weer een beetje meer en een beetje sneller in die ontspanning geraakt, zodat je niet enkel fysiek, maar ook emotioneel en mentaal kan ontspannen.

De reeks is ideaal voor zij die:
- reeds yang-yoga of andere kracht-intensieve sporten beoefenen en ook willen werken aan beter herstel van de spieren en je gehele lichaam.
- veel stress ervaren en/of veel piekeren
- willen genieten van een echt relax me-time moment, zonder enige prestatiedrang.
- ...
van 1 dec tem 29 januari gaan de lessen los door en kan je inschrijven met een flexikaart of voor een "winter-abbo" gaan en zo vaak je mat uitrollen als je wil. De vaste reeksen starten terug vanaf 30 januari 2023.

De les duurt 60 minuten.