Lessenreeks: Pilates Advanced
Dinsdag, 31 januari • 20:40 - 21:40
Eppegem (kreupelstraat 15), Atelier PUUUR
Lieselot Ral
Beschrijving
Dit is een vaste lessenreeks van 8 lessen van 31/01 tem 28/03 (21/03 geen les).Om de volledige reeks te volgen koop je een kaart 'lessenreeks pilates/yoga (8 lessen, 60min) en schrijf je je vervolgens in voor de reeks.
Heb je een flexi-kaart? Je kan je vanaf maandag 29/01/2023 inschrijven voor afzonderlijke lessen in onze reeksen.

Info over de les:
Waarom Advanced?
In deze lessenreeks bouwen we verder op onze basis-oefeningen om zo nog meer te groeien en jezelf en je lichaam net iets meer uit te dagen. Pilates is dus voor jou niet gloednieuw!

Ook in deze advanced les ligt de focus op de controle van je lichaam, het verstevigen van je spieren en bewust elke spier gebruiken, maar dit in een actievere flow waar we de uitdaging opzoeken zowel qua kracht, uithouding als lenigheid alsook gaan we dieper in op de Pilates Principes. We zoeken de challenge op verschillende manieren op en gaan voor leuke en uitdagende combinaties van oefeningen.

Afwisselend wordt steeds ook gebruik gemaakt van de verschillende tools zoals het blokje, rekker en bal. We gebruiken deze tools om nog meer in te werken op die dieper gelegen spieren en als extra uitdaging in bepaalde houdingen.

Deze les duurt 60min. Voor ons is het meer dan het uurtje op je mat, na elke les is er ook steeds tijd om nog gezellig een theetje te drinken en even in je coconnetje te blijven of een babbeltje te maken met je mede-puuur pilatessers of yogi.