Lessenreeks: YIN yoga
Maandag, 30 januari • 20:45 - 21:45
Eppegem (kreupelstraat 15), Atelier PUUUR
Evelien Morreel
Yoga is voor Evelien een manier om evenwichtiger in het leven te staan. Na een 100hr opleiding tot yin yoga teacher en een bijscholing zwangerschapsyoga startte ze met lesgeven in beide disciplines. Later volgde er nog een 200hr opleiding Prana Vinyasa.
Beschrijving
Dit is een vaste lessenreeks van 8 lessen van 30/01 tem 27/03 (20/02 geen les).Om de volledige reeks te volgen koop je een kaart 'lessenreeks pilates/yoga (8 lessen, 60min) en schrijf je je vervolgens in voor jouw reeks naar keuze.

Info over de les:
Je week gewoon zen en relax vol me-time starten is gewoon zalig! Het is de ideale moment om even tot jezelf te komen, tijd voor rust. Met yin yoga beperken we de spierkracht tot het minimum zodat jij volledig kan focussen op het ontspannen, loslaten en overgave. Van intense stretches tot zachte houdingen zorgen we dat jij weer helemaal opgeladen aan je nieuwe week begint.

Het voordeel van de volledige reeks te volgen is dat je elke week weer een beetje meer en een beetje sneller in die ontspanning geraakt, zodat je niet enkel fysiek, maar ook emotioneel en mentaal kan ontspannen.

De reeks is ideaal voor zij die:
- reeds yang-yoga of andere kracht-intensieve sporten beoefenen en ook willen werken aan beter herstel van de spieren en je gehele lichaam.
- veel stress ervaren en/of veel piekeren
- willen genieten van een echt relax me-time moment, zonder enige prestatiedrang.
- ...

Deze les duurt 60 min. Voor ons is het meer dan het uurtje op je mat, na elke les is er ook steeds tijd om nog gezellig een theetje te drinken en even in je coconnetje te blijven of een babbeltje te maken met je mede-puuur pilatessers of yogi.