Lessenreeks: VINYASA yoga
Wachtlijst
Woensdag, 1 februari • 19:00 - 20:00
Eppegem (kreupelstraat 15), Atelier PUUUR
Sabrina Joosten
prana vinyasa, yin & restorative yoga teacher
Beschrijving
Dit is een vaste lessenreeks van 8 lessen van 1/02 tem 29/03 (08/03 geen les). Om de volledige reeks te volgen koop je een kaart 'lessenreeks pilates/yoga (8 lessen, 60min) en schrijf je je vervolgens in voor jouw reeks naar keuze.
Info over de les:
Vinyasa yoga is een ‘yang’ (=actieve) yoga vorm, we gaan dus werken aan onze spierkracht. We focussen er op om de spieren te verstevigen en tegelijkertijd ze ook meer flexibel te maken.

Bij Vinyasa gaan we bewegen op elke ademhaling en laten deze het ritme van onze flow bepalen. Deze les is dus dynamischer en vraagt daardoor meer precisie, doorzettingsvermogen en kennis van je eigen lichaam. Deze lessen kunnen zeer intens zijn en vragen absolute focus van zowel je fysieke als mentale lichaam, nadien zal je slapen als een roosje ;-)
Absolute beginner in yoga? Dan is deze lessenreeks niet ideaal, voor jou is er de lessenreeks Hatha Yoga. Na deze gevolgd te hebben, kan je aansluiten bij de Vinyasa reeks.

Het voordeel van de volledige lessenreeks te volgen is dat de reeks zo opgebouwd is dat we beginnen met het zetten van een stevige basis. Er wordt aandacht besteed aan techniek, spierfocus en veel voorkomende houdingen. Vandaar werken we elke week verder op waar we de vorige week geëindigd zijn, zodat jij geleidelijk aan steeds meer kracht, stabiliteit en flexibiliteit ontwikkeld.

Deze les is ideaal voor zij die:
- al ervaring hebben met yang-yoga en een gegronde basiskennis hebben van benamingen van de poses
- een totale workout willen op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.
- hun focus willen verbeteren en richten naar meer efficiëntie
- op zoek zijn naar een fysieke uitdaging

Deze les duurt 60 min. Voor ons is het meer dan het uurtje op je mat, na elke les is er ook steeds tijd om nog gezellig een theetje te drinken en even in je coconnetje te blijven of een babbeltje te maken met je mede-puuur pilatessers of yogi.