Lessenreeks: HATHA yoga
Waitlist
Thursday, 9 February • 19:30 - 20:30
Eppegem (kreupelstraat 15), Atelier PUUUR
Leen Nieuwlandt
Description
Dit is een vaste lessenreeks van 8 lessen van 02/02 tem 30/03 (23/02 geen les). Om de volledige reeks te volgen koop je een kaart 'lessenreeks pilates/yoga (8 lessen, 60min) en schrijf je je vervolgens in voor jouw reeks naar keuze.

Info over de les:
Hatha yoga is een ‘yang’ (=actieve) yoga vorm, we gaan dus werken aan onze spierkracht. We focussen er op om de spieren te verstevigen en tegelijkertijd ze ook meer flexibel te maken.

Bij Hatha gaan we dieper in op elke houding en terwijl ons lichaam bewust actief is, zoeken we naar die mentale rust in de houding. Een vorm van actieve meditatie kan je het noemen. Een goede les voor beginnende yogi's om een stevige basis op te bouwen en te werken aan techniek. Ook voor de yogi die al langer op de mat staat is deze les ideaal om elke houding nog verder uit te puren, zowel fysiek als mentaal.

Het voordeel van de volledige lessenreeks te volgen is dat de reeks zo opgebouwd is dat we beginnen met het zetten van een stevige basis. Er wordt aandacht besteed aan techniek, spierfocus en de veel voorkomende houdingen. Vandaar werken we elke week verder op waar we de vorige week geëindigd zijn, zodat jij geleidelijk aan steeds meer kracht, stabiliteit en flexibiliteit ontwikkeld.
Deze les is ideaal voor zij die:
- beginnen met yoga en een goede basis willen hebben.
- al ervaring hebben met yoga en hun basis willen versterken, hun techniek verbeteren.
- een totale workout willen op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.
- hun focus willen verbeteren en richten naar meer efficiëntie
- op zoek zijn naar een fysieke uitdaging

Deze les duurt 60min. Voor ons is het meer dan het uurtje op je mat, na elke les is er ook steeds tijd om nog gezellig een theetje te drinken en even in je coconnetje te blijven of een babbeltje te maken met je mede-puuur pilatessers of yogi.