les 3 - Lessenserie "Iedere dag ontspannen"
Geannuleerd
Dinsdag, 13 juni • 19:30 - 21:30
Studio Balance Your Day, Yogaruimte
Tessa Pronk
Beschrijving
Lessen serie " Iedere dag ontspannen"

Ontspanning ontstaat niet "zo maar". Als je de keus hebt gemaakt dat je meer balans tussen doen en zijn wilt ervaren dan is het, zeker in het begin, een kwestie van tijd maken en plannen. Dat klinkt een beetje tegenstrijdig, maar iedere nieuwe gewoonte heeft tijd nodig om een vaste plek in je leven te krijgen.

In een serie van 3 lessen van 2 uur per keer neem ik je mee op ontdekkingsreis door de wereld van ontspanning. Je gaat ervaren hoe je echt comfortabel en fijn kunt liggen, je leert de taal van je lichaam beter kennen, en ontdekt hoe je je aandacht en adem kunt gebruiken om tot diepe ontspanning te komen. Ik begeleid in de zachte houdingen van Restorative Yoga, gebruik healing touch voor extra ontspanning en iedere les wordt afgesloten met een rustgevende Yoga Nidra sessie.

Deze serie gaat vooral over rust en ontspanning ervaren, met iedere week de nadruk op een ander onder onderdeel om tot deze rust en ontspanning te komen. Na deze lessenserie heb je verschillende tools om thuis ook steeds weer tijd te maken voor jouw rustmomenten. De twee weken tussen iedere les heel geschikt voor om die tijd ook echt te maken.

Er is ruimte voor 8 personen om deze lessenserie te volgen. 

Data: dinsdag 16 mei, 30 mei en 13 juni
Tijd : 19.30u tot 21.30u

Jouw bijdrage: 59 euro voor de hele serie.