Over BARA N53

Welkom bij mijn lessen. Mijn kennis, ervaring, inzichten en passie voor yoga deel ik graag met je.

Het nieuwe yogaseizoen loopt van maandag 21 augustus 2023 tot en met vrijdag 12 juli 2024 en telt 42 lessen.

Tarief:
- Maandabonnement € 45,50 per maand (€ 13 per les, betaling via bankoverboeking*)
- Proefles € 10 (betaling via Momoyoga)
- Losse les € 16 (betaling via Momoyoga)

Bij instroom gedurende het seizoen betaal je de lessen met een doorlopend maandabonnement. Stroom je halverwege de maand in, dan betaal je het aantal lessen à € 13. Vanaf de volgende maand betaal je het tarief van € 45,50.

* Maandabonnementen worden via bankoverboeking bij voorkeur op de eerste en uiterlijk op de 10e van de maand betaald. Bankrekeningnummer NL26 TRIO 0197 6145 66 t.n.v. BARA te Zutphen o.v.v. Maandabonnement Bara Yoga.
Het boeken van de lessen doe je via Momoyoga.

Ik geef 2 verschillende yogalessen: Bara Yoga en Restorative Yoga.

Een Bara Yoga les (de 'gewone' les) bestaat uit rustige en actieve oefeningen en bekende en minder bekende houdingen die je met aandacht en vanuit ontspanning uitvoert. Je ontdekt van binnenuit en zult ervaren hoe het is om uit je hoofd (het denken) in je lichaam (het voelen) te zakken, jezelf te ankeren en zo in contact te komen met jezelf.
Veel aandacht is er voor de voeten, het bekken en de schoudergordel. Daarnaast ook voor de gewrichten, spieren, het immuunsysteem, brein en zenuwstelsel.

Restorative Yoga (herstellende yoga) is een heerlijke les als je behoefte hebt aan diepe ontspanning, rust en stilte. Het heeft een sterke werking heeft op het autonome zenuwstelsel.
De Restorative Yoga zoals ik die geef is een verstilde vorm van yoga, die je in verbinding brengt met jezelf en je eigen lichaam. De voornamelijk zittende en liggende houdingen worden lange tijd aangehouden, soms wel 20 minuten. Geen beweging, niets hoeven doen, alleen maar zijn... Misschien merk je hoe moe je bent...

Daarnaast bied ik in Momoyoga ook 'VIDEO'S' aan. Dit zijn opnames van lessen die ik eerder heb gegeven. De link naar deze lessen is 1 week te gebruiken.

Emmy