Yin yoga & Haptotherapie
Geannuleerd
Zondag, 7 maart • 14:00 - 18:00
Nesdijk 20H, 1861 MK Bergen, Berkeley
Josette Jimmink
Mijn missie is om te inspireren op bewustzijn en het creëren van bewustzijn. Met als doel om mensen beter naar hun lichaam te leren luisteren, zodat het niet hoeft te schreeuwen. Meer Rust in de Kop!
Beschrijving
Meer voelen en minder denken‍. Iets wat ik vaak benoem tijdens mijn lessen. Te luisteren naar de  signalen van je lichaam, maar ook naar wat erbinnen in jou speelt. Vaak als  het ongemakkelijk of onaangenaam wordt, dan duwen we het weg, als een bal die  je onder water duwt. Maar die bal komt vroeg of laat een keer omhoog.  Dit voelen wordt ook gebruikt in Haptonomie. Een prachtige manier om  gevoelens te doorvoelen, contact te maken met je lichaam, met je ademhaling  en met je binnenwereld.

Zelf ben ik groot fan van haptonomie. Afgelopen  sessie was zo prachtig mooi en bijzonder dat Monique en ik hebben besloten om  in 2021 weer 4 sessies te plannen. 4 verschillende thema’s die Monique in haar praktijk veel ziet terugkomen, maar die ik ook vaak tijdens mijn lessen tegenkom. 

Zondag 7 maart gaat over Grenzen.
YIN, maar ook haptonomie, gaan over  Your Inner Nature, oftewel wat speelt er in jou en waar liggen jouw grenzen.  Vaak proberen wij die grenzen te stellen vanuit ons hoofd en vanuit ons  denken, maar hoe fijn is het als je deze grenzen ook daadwerkelijk kunt  aanvoelen voor jezelf. Nog voordat je daadwerkelijk over je eigen grenzen heen gaat.  

Kosten per persoon € 150,00 per sessie (je  ontvangt een factuur en mocht je aanvullend verzekerd zijn dan ontvang je een  gedeelte terug van je zorgverzekeraar)‍

Wij hebben 6 plekjes beschikbaar per middag. Wil je meer informatie of jouw plekje reserveren? Neem contact op met Monique  Haijnes; info@moniquehaijnes.nl