Yin & Yang Yoga Gennep
Dinsdag, 21 maart • 18:30 - 19:45
Gennep, 1e etage op de Maasweg 49
Cindy Gerrits
Op een zorgzame en intuïtieve manier help ik je graag jezelf uit te dagen om weer goed in contact te komen met je lichaam. Ik heb er veel zin in om samen Yoga verder te ontdekken en te ervaren. Als kind was dansen en bewegen, onbewust, regelmatig een manier voor mij om prikkels te verwerken en de balans weer terug te vinden. Als volwassene raakte ik die verbinding met het lichaam en geest voor een lange periode kwijt. De eerste keer dat ik yoga beoefende voelde dan ook meteen als thuiskomen. Mijn wens is dat iedereen weer verfrist en energievol de yogastudio kan verlaten. Yoga heeft mij enorm geholpen na de geboorte van mijn zoon, om uit een posttraumatische stressstoornis te komen, toen niets anders leek te werken. Doordat yoga mij zoveel fysieke en mentale voordelen bracht ben ik uit nieuwsgierigheid verschillende opleidingen gaan volgen bij inspirerende, nationale en internationale, docenten. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een gediplomeerde Hatha, Vinyasa, Yin en Zwangerschapsyoga docente. Er is voor iedere fase of periode in het leven altijd wel een vorm of stijl van yoga te vinden, die op dat moment het beste bij jou past. Een gezonde ademhaling, goede en veilige houdingen en een gebalanceerde energetische flow, zijn vaste onderdelen van mijn lessen. Op een zorgzame en intuïtieve manier help ik je graag jezelf uit te dagen om weer goed in contact te komen met jouw lichaam. Mijn streven is dat na een yogales iedereen weer heerlijk ontspannen van die mat afstapt en dat je dat gevoel van vrijheid meeneemt in het dagelijks leven. Mijn motto is dan ook: Love Life? Do Yoga!
Beschrijving
Is een yogales met een prachtige combinatie waarin de 2 verschillende elementenYin & Yang elkaar juist ondersteunen en aanvullen.
Dit zorgt voor innerlijke balans, herstel en eenheid in lichaam en geest. De verstillende houdingen van Yin worden afgewisseld met de dynamische bewegingen van Yang en bij beide stijlen is er ook op verschillende manieren aandacht voor de adem.
Tijdens de les is er genoeg ruimte om binnen je eigen grenzen de juiste kracht en zachtheid te gaan ontdekken die het lichaam nodig heeft.